Over Jan Boon Communicatie

Jan Boon Communicatie brengt mensen samen op het gebied van communicatie. Jan Boon Communicatie concentreert zich op het samenbrengen van en op het matchen tussen mensen op het gebied van communicatie: ik bemiddel binnen dat werkveld tussen bedrijven, organisaties en communicatieprofessionals.

De primaire activiteiten richten zich op het oplossen van communicatievraagstukken. Mijn werkzaamheden richten zich daarbij op ondersteunen van: •organisaties bij het vinden van de juiste communicatieprofessional(s) en •communicatieprofessionals bij het vinden van de juiste en gewenste werkomgeving.

Daarbij helpt mijn communicatieachtergrond me zaken snel en helder te analyseren en voor elkaar te krijgen. Ik noem me bij voorkeur matchmaker, maar u kunt me ook als communicatiebemiddelaar zien.

Organisaties

Bij mijn bemiddeling voor organisaties stel ik me graag als klankbord op. Door te fungeren als ‘advocaat van de duivel’ kan ik de communicatiesituatie van uw organisatie snel en adequaat analyseren. Ik bied u een handreiking bij het vinden van de juiste communicatiedeskundige. Ik help u bij het oplossen van jouw communicatieprobleem of -situatie. Jouw resultaat? Het kost u nauwelijks tijd en je bent minder geld kwijt aan de invulling van uw behoefte aan een communicatieprofessional. Ik garandeer u een snelle en juiste invulling van uw communicatiesituatie.

Communicatieprofessionals

Bij mijn bemiddeling voor communicatieprofessionals maak ik graag eerst een analyse van je competenties en voorkeuren. Om een goed beeld van jou te krijgen, wil graag weten met wat voor type professional ik te maken heb: wat zijn je voorkeuren, waar ben je goed in en wat vind je leuk. Achtergronden, opleiding en ervaringen spelen daarbij een kernrol. Aan de hand van jouw profielschets ga ik op zoek. Met mijn netwerk, kennis en ervaring kan ik jou helpen de juiste werkomgeving te vinden. Jouw resultaat? Ik bied je een handreiking bij het vinden van de werk- of opdrachtgever die het meest en beste bij jouw ambities en competenties past. Het kost jou op deze wijze nauwelijks tijd. Ik beloof je een snelle en juiste invulling van jouw situatie. Vertrouwen staat daarbij hoog in het vaandel.

Matchen

Matchen is afstemmen op een ander. Jij wilt iets en ik kan je helpen dat te realiseren wat jij wilt. Bij mijn rol als communicatiebemiddelaar of matchmaker zijn snelheid, flexibiliteit, integriteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en doortastendheid kernwaarden. Daarbij staat altijd de mens en persoonlijke benadering centraal.

En wat de tariefstelling betreft, ben ik concurrerend en redelijk, maar geef je een “niet-tevreden-geen-kosten-garantie”.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s